Català | Franšais
Demani'ns un pressupost
Qui som
L'empresa
Com treballem
Perquè escollir-nos?
 
 
Qui som > Com treballem

Qualitat i servei, les nostres eines principals.

La nostra filosofia de treball passa per dedicar tot l’esforç i l’atenció a les necessitats dels nostres clients. Escoltem al client i li oferim les millors solucions al seu projecte considerant l’estètica, la qualitat dels materials, el manteniment posterior, la durabilitat i el cost.

La nostra experiència ens permet visualitzar i saber escollir els elements adequats, sempre tenint en compte els requisits estètics i tècnics de cada projecte. Les feines son sempre personalitzades i adaptades a cada espai i s’amotllen al clima i estils propis de la Cerdanya així com als gustos més subtils de cada client.

La seguretat i la responsabilitat son claus en una feina que requereix l’ús de maquinària i que es duu a terme en condicions de calor o fred extrems. El nostre personal compta amb eines, material i roba adequada, identificada i securitzada, així com amb titulacions i formació específica per a cada àmbit de treball. Estem degudament formats en la prevenció de riscos laborals i comptem amb les assegurances de responsabilitat civil i de treball més òptimes.

Però sobretot, formem un equip humà sòlid i professional, preparat per una feina que ens apassiona i conscient de la responsabilitat de tenir cura d’una part tan important de la seva vivenda.

Avui dia s’ha de donar molta importància al capital humà d’una empresa. Son la veu i la cara i per això formem els nostres treballadors i els fem partíceps de la nostra cultura d’empresa: la satisfacció i benestar del client.
Un bon equip, per ser competitiu, ha de comptar amb la millos infraestructura. Per això tenim una gran varietat de maquinària especialitzada, tant per a petites com per grans superfícies.

 
Avda. Pirineus 65 · 17520 Puigcerdà
972 881 974 · 616 723 953

jardineria@germanschia.com