Català | Franšais
Demani'ns un pressupost
Qui som
L'empresa
Com treballem
Perquè escollir-nos?
 
 
Qui som > L'empresa

La jardineria, la nostra passió.

Jardineria Germans Chia és una empresa amb més de 10 anys d’experiència que ofereix serveis integrals i personalitzats de jardineria, des del disseny, la construcció d’espais exteriors, fins al manteniment anual de jardins i piscines.
Som un equip format de professionals que dedica el temps, l’esforç i l’atenció necessaris per a garantir una feina de qualitat i la màxima satisfacció al client.

Oferim un servei complert en el sector de la jardineria. La nostra feina abarca la construcció de jardins i d’elements d’arquitectura exterior, la implantació de sistemes de reg, manteniment de jardins i piscines, poda i tala d’arbrat i tota mena de serveis complementaris com el suministrament de plantes o de llenya a l’hivern.

Estem ubicats a la Cerdanya i treballem principalment a la zona per a clients particulars, comunitats de veïns, entitats locals, Ajuntaments o empreses.

Disposem de la millor tecnologia existent en el mercat i d’un servei especialitzat en l’assesorament del jardí, comptem amb unes instal·lacions modernes per garantir una feina de qualitat i un servei eficient.

A la nostra empresa hi trobarà un tracte directe i, a partir de la nostra trobada, elaborarem un projecte totalment personalitzat fins a cobrir tots els seus desitjos.
Deixi que l’assessorem; el jardí és un espai important de la seva llar. El nostre servei està sempre orientat a les seves necessitats: els nens, els animals domèstics, la seguretat, la intimitat, etc...

El nostre objectiu és la feina ben feta. Per això i perquè ens agrada el que fem, no ens importa donar més del que s’espera de nosaltres.

 
Avda. Pirineus 65 · 17520 Puigcerdà
972 881 974 · 616 723 953

jardineria@germanschia.com