Català | Franšais
Demani'ns un pressupost
Qui som
L'empresa
Com treballem
Perquè escollir-nos?
 
 
Qui som > Perquè escollir-nos?

La seva satisfacció, la nostra prioritat.

- Un equip altament qualificat, amb certificacions i garanties úniques a la Cerdanya i una gran cartera de clients que avalen una feina ben feta.
Actualment ens ocupem de jardins privats i comunitaris, mantenint-los amb una estètica i salut impecables i portem a terme obres i construccions de jardineria a tota la comarca.

- El nostre sistema de treball que prioritza que cada equip de treball s’ocupi sempre del manteniment dels mateixos jardins per tal d’estar sempre al corrent de les particularitats i necessitats específiques de cada projecte, comptant sempre amb la supervisió i el recolzament adients.

- La qualificació Greenkeeper, un valor de qualitat en la gestió i el manteniment de zones verdes exclusives com son els camps de golf o les superfícies esportives i una garantia de coneixement i tècnica per al sector de la jardineria.

- Certificació Acreditativa de manteniment i tractament d’aigües de piscines d’ús col•lectiu i manipulació de productes, així com Formació tècnicosanitària de les instal•lacions de piscines. Ens assegurem així que el nostre personal està capacitat per tractar tota instal•lació d’aigües i previndrem i evitarem tot risc sanitari en l’ús de les mateixes.

- La nostra prioritat és el nostre client, pel qui estem a disposició tots els dies de l’any per a solucionar qualsevol dubte o problema i per oferir un projecte i una feina de la més alta qualitat.

El nostre objectiu principal és que el client estigui il·lusionat durant el projecte, tranquil durant el procés i plenament satisfet davant del resultat final.
No dubti en contactar-nos per a qualsevol necessitat o projecte de jardinería, tant per la construcció com pel manteniment del seu jardí. Segur que trobem la millor opció per iniciar una col·laboració de futur.

 
Avda. Pirineus 65 · 17520 Puigcerdà
972 881 974 · 616 723 953

jardineria@germanschia.com