Català | Franšais
Demani'ns un pressupost
Serveis
Disseny i construcció de jardins
Sistemes de reg
Jardins i espais públics
Manteniment de jardins
Manteniment de piscines
Altres serveis
Serveis > Manteniment de piscines

Comptem amb la Certificació Acreditativa de Manteniment i tractament d’aigües de piscines d’ús col·lectiu i manipulació de productes, així com amb Formació tècnicosanitària de les instal•lacions de piscines.
Ens assegurem així que el nostre personal està capacitat per tractar tota instal•lació d’aigües i previndrem i evitarem tot risc sanitari en l’ús de les mateixes.

Ens ocupem del control de l’aigua, tant a nivell de desinfectants (cloro, plata, brom) com de Ph, mesurant l’acidesa, l’alcalinitat, la duresa de l’aigua i la salinitat, amb mesures diàries de control. També realitzem la neteja del fons, comprovem la transparència de l’aigua i el seu volum i la seva correcte circulació.
De la mateixa manera, controlem i revisem periòdicament la instal·lació: conduccions, boquilles, esquimers, filtres, embornal, bomba, etc.

A l’hivern la protegirem amb un cobertor de seguretat que evitarà l’entrada de fulles o residus, millorarà la seguretat de nens i adults i garantirà que la piscina estigui en bones condicions de cara a l’inci de la nova temporada.
 
Avda. Pirineus 65 · 17520 Puigcerdà
972 881 974 · 616 723 953

jardineria@germanschia.com