Català | Franšais
Demani'ns un pressupost
Serveis
Disseny i construcció de jardins
Sistemes de reg
Jardins i espais públics
Manteniment de jardins
Manteniment de piscines
Altres serveis
Serveis > Sistemes de reg

Estem especialitzats en planificar i instal·lar sistemes de reg eficients i de gran qualitat. Treballem amb els millors materials i evaluem les necessitats pròpies de cada jardí per dissenyar la xarxa de reg més òptima.
Un bon sistema de reg és clau per al bon creixement i desenvolupament de les plantes i manteniment la gespa i per a la optimització dels recursos hídrics.

Un dels nostres reptes és d’aconseguir sempre un reg eficaç per a totes les zones del jardí, amb diferents formes i condicions i per això apostem per sistemes innovadors aplicats al reg, els quals ens permeten oferir solucions amb una reducció de costos i de manteniment.

Suministrem i col·loquem tot el material per a la instal·lació de qualsevol sistema de reg:

  • reg automàtic per aspersió, per difusió o per degoteig,
  • mecanismes de control,
  • dipòsits de superfície o soterrats (ens ocupem de l’obra al complert) tant per a la recuperació d’aigües de pluja com per recuperació d’aigües de pous.
  • sistemes de sensors d’estalvi d’aigua intel·ligents segons la pluja i la humitat del sòl, que regulen el funcionament del programador que controla el reg.
  • creació de fonts, canalització d’aigües.

La qualitat de la instal·lació facilitarà que el manteniment sigui mínim i que el control de la despesa d’aigua sigui màxim. Comptem amb la màquinària més moderna per a la realització de xarxes de reg automàtic, des de rasadores, retroexcavadores, electrosoldadores, etc.
També ens encarreguem de millorar i mantenir sistemes de reg ja instal•lats, optimitzant-los al màxim.

Sabem de la importància de l’estalvi d’aigua, per això podem informar-lo de diferents mètodes per reduïr-ne la despesa i l’impacte ecològic.

 
Avda. Pirineus 65 · 17520 Puigcerdà
972 881 974 · 616 723 953

jardineria@germanschia.com